COMENTARIU MOROMETII PDF

Aparitia romanului ” Morometii” i 2 comentarii. 6 Apariţia romanului ” Moromeţii” i se datorează Aurorei, pentru că ea este cea care a. Romanul social obiectiv realist postbelic – Morometii – Marin Preda Comedia – O scrisoare pierduta – ale (comentariu). Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat.

Author: Tojataxe Zuramar
Country: Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 25 November 2016
Pages: 251
PDF File Size: 3.23 Mb
ePub File Size: 20.35 Mb
ISBN: 336-8-92753-665-9
Downloads: 90083
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mimi

Treaba lor dar dupa aia sa nu se jeluiasca ca de ce nu merge publicul la cinema.

Aurora Cornu, marea iubire a lui Preda căreia îi datorăm ”Moromeţii” |

Primul, oricand intra in pielea unui personaj de la tara, fara scoala dar inteligent, cu umorul comenttariu al olteanului- celalalt, un mare actor de cu totul alta factura care nu poate fi credibil inr-un astfel de rol, dimpotriva, va crea o reactie de respingere din partea spectatorilor.

Este uluitor cum un regizor de renume poate sa nu inteleaga diferenta dintre doi actori: Morometii 1 este unul din marile romane ale literaturii romana,dar Morometii 2 este un esec, acesta comentarih o comanda politica a acelor vremuri.

Mai bine nu faceti filmul decit sa il faceti cu Malaele, acest Arsinel 2 al teatrului romanesc. Mai apar niste nume usurele gen Paul IpateAndi VasluianuToma Cuzindeci se mizeaza pe publicul de la moroetiiceea ce e o premiza gresita.

  LE MERCANTILISME ESPAGNOL PDF

Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat

L-au ales pe Malaele pt. Nu se potrivea ca Moromete din cauza varstei, dar sigur se gasea un rol pentru el in film.

Manole Scarlat, ai idee macar despre ceea ce afirmi? Da, Salaman, e rezonabil, dar ma gindesc ca pot presupune cum va arata o casa daca vad materialele din care va fi facuta, nu? Sa-l faca asa cum e cartea, sa ramana faptele istorice cum le-a scris Preda. E un circar de doi bani, nu un actor solid, talentat. Chiar daca pare gretos pentru cei care au prins comunismul, un film trebuie sa ramana pentru alte generatii Sa mai faci mormoetii un film pe care toata lumea il va compara cu primul Plus ca vorbeste de parca are prune in guranu se prea rdica la nivelul personajului Moromete sau la anvergura lui Rebengiuc.

Daca se face un mix din mai multe scrieri ale lui Preda,s-ar putea sa iasa un lucru bun! E adevarat comenttariu de la primul film au trecut ani, o generatie, mai precis, dar buba e ca primul film a fost difuzat comehtariu de des, nu e ca in moromeyii cu James Bond, unde spectatorii de azi nu au prins varianta cu Roger Moore, de exemplu si nu prea au cu ce compara.

  CADKEY 99 MANUAL PDF

Glume de doi bani, dictie zero, aceeasi bilbiiala voita pe care o auzim de cel putin 20 de ani, a imbatrinit prost actorasul.

Rebenciuc sa-l pui in rol principal pe H. Poate face Malaele mai mult decit jenantul mos Peleus din Las Fierbinti? Totusi trebuia si V Rebengiuc sa apara in film.

L-am vazut intr-un serial tv unde juca rol de tarandar a fost penibil morometil, cu tot respectul pt. Atat spun, uita-te la Nunta Muta si iti vei schimba parerea: Victor Rebengiuc si Luminita Gheorghiu sunt in mare forma actoriceasca si acumdar cine stie ce calcule meschine si-au facut Gulea si Giurgiu.

Back to top