DEZVOLTAREA APLICATIILOR WEB FOLOSIND JAVA PDF

Web. Also, the article shows how the Java 2 Enterprise Edition Platform and architecture helps the Web . aplicaţii standard, folosite pe scară largă. Acum, întreprinderile privesc dezvoltare a aplicaţiilor întreprinderii larg adoptată. Pe lângă. getAttribute(“username”) %> Bibliografie: Dezvoltarea aplicatiilor Web folosind Java. Dezvoltarea de aplicatii web folosind tehnologii: AngularJS/GWT/JavaApplet. Experiență de minim 1 an în: Analiză, proiectare și dezvoltare aplicații.

Author: Nek Kijas
Country: Tajikistan
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 7 September 2014
Pages: 293
PDF File Size: 1.79 Mb
ePub File Size: 3.96 Mb
ISBN: 162-1-95863-164-8
Downloads: 81779
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moogumi

Orar cursuri Catalog cursuri IT Contact. Termeni si conditii Blog. Orar cursuri Catalog cursuri IT Training corporate. Curs Metodologia Agile in Software Development. Training-ul se adreseaza celor care planuiesc sa implementeze metodologii Agile Scrum, XPin cadrul proiectului sau organizatiei din care fac parte, precum si celor care doresc sa compare modul lor de lucru cu cele mai bune practici ale industriei. Invata cum sa lucrezi cu Agile si cum poti aplica aceasta metodologie in procesul de software development.

Trainingul este dezvoltat pentru cei care vor sa imbunatateasca eficienta intalnirilor de echipa. In timpul cursului participantii vor descoperi cum sa faciliteze diferite tipuri de evenimente si cum sa incurajeze nivelul de colaborare intre cei care participa.

In cadrul cursului vom discuta despre cum putem sa scriem stories si sa analizam features, cum sa planificam si sa indeplinim iteratiile precum si cum sa planificam Program Increments.

In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul.

Spre deosebire de cursurile traditionale de Scrum Master care se concentreaza pe elementele fundamentale ale Scrum la nivel de echipa, aici exploram rolul de Scrum Master in contexul intregii organizatii. Curs Management de Proiect — Elemente de Baza. Acest training este dezvoltat ca o introducere in managementul de proiect pentru dezvoltarea de software.

Dezvoltarea unei aplicații web folosind platforma Java Serve by Bosoiu Brindusa on Prezi

Marime, Efort si Durata. In cadrul trainingului vom discuta in detaliu procesul de evaluare a proiectelor de software development. Vom analiza cele mai eficiente metode de evaluare a volumului, a timpului de munca si dezvlltarea termenelor limita in proiectele de software development precum si rolul metricilor in evaluare.

Cursul este dezvoltat pentru a oferi managerilor cunostintele si abilitatile necesare pentru a aplica un management eficient al riscului in proiectele lor. Introducere in Business Analysis. Cursul a fost dezvoltarae pentru a scoate in evidenta conceptele de baza si aspectele esentiale ale rolului de Business Analyst. In foloeind lui vom trece in revista sarcinile si tehnicile de BA dar vom discuta si despre cerintele pentru certificarea IIBA si diverse strategii de pregatire.

In cadrul trainingului participantii vor invata despre sarcinile ce tin de alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, planificarea managementului cerintelor si gasirea oportunitatilor pentru a creste performanta analistilor de business.

Training-ul adreseaza sarcinile legate de trasarea si mentinerea cerintelor, precum si prioritizarea, aprobarea si reutilizarea lor. Vom explica utilizarea requirement patterns si requirements change management. Training-ul se concentreaza se sarcini precum eliciting, documentare si flosind informatiilor de analiza de business aplicatilor si colaborarea cu stakeholders din proiect pentru elaborarea specificatiilor si confirmarea rezultatelor.

Devoltarea Analiza Cerintelor si Definire Design. Acest training este dezvoltat pentru analisti de business si alti experti implicati in procesul de analiza a cerintelor si definire de design. Curs Arhitectura Software – Metodologie si Concepte.

  FUNKY BUSINESS EL TALENTO MUEVE EL CAPITAL PDF

Cursul ofera participantilor o introducere in conceptele de baza ale arhitecturii software identificarea cerintelor esentiale, dezvoltsrea, documentare si analiza pe care arhitectul software le poate aplica in activitatea sa. Curs Domain Driven Design. Curs Patterns of Enterprise Application Architecture. Acest training prezinta cele mai bune practici de design rezultate in urma analizei a sute de proiecte de design de aplicatii.

Cursul cuprinde descrieri detaliate a strategiilor de design si a elementelor de baza in designul de aplicatii. Sunt analizate exemple de cod sursa in Java si C. Curs Analysis Patterns in Software Development. Obiectivul principal al cursului este analiza tehnicilor de construire a unui model conceptual de aplicatie, bazat pe utilizarea sabloanelor.

De asemenea vom discuta si despre posibilitatile de reutilizare a modelelor realizate in cadrul analizei orientate catre aeb. Designul de Aplicatii Software Performante. Acest training descrie diferentele intre sisteme high-performance, high-load si high-availability.

Obiectivul prinicipal fiind sa schiteze conceptele, principiile si abordarile esentiale care sunt folosite in dezvoltarea sistemelor high-performing.

Curs bazele dezvoltarii in. NET si limbajul C.

In cadrul cursului participantii jafa studia componentele cheie ale platformei Microsoft. NET, structura aplicatiei si sintaxa limbajului C. Vom discuta si despre bazele dezvoltarii in Visual Studio Curs Unit Testing in. Unit testing este abordarea prin care programatorul foloseste teste pentru cezvoltarea evita o potentiala regresie a codului si pentru a asigura corectitudinea lui.

Cursul nostru se adreseaza programatorilor si acopera aria de design patterns – care sunt solutii practice la provocarile de software design. Curs Code Refactoring Java. In cadrul trainingului vom discuta despre refactoring, o metoda folosita pentru a preveni reducerea eficientei software-ului. Cursul descrie caracteristicile unui cod care are nevoie de refactoring precum si diferitele tipuri de refactoring potrivite fiecarei dezvoltarfa.

Cursul include bazele programarii orientate spre obiect, utilizarea UML pentru proiectarea arhitecturii aplicatiilor, precum si bazele de utilizare a limbajului Java tipuri de limbaj, operatori, clase, pachete, exceptii. Curs Spring Framework 4.

Cursul ofera o prezentare detaliata a Spring Framework — o aplicatie foarte populara, utilizata in dezvoltarea de aplicatii folosind JavaE si JavaSE. Acest training este o introducere in framework-urile Junit 4 si 5. In cadrul cursului discutam despre toate elementele importante ale celor doua framework-uri, diferentele dintre ele precum si cum putem sa facem migrarea de la o versiune la alta. Curs Java Persistence cu Hibernate. In cadrul acestui training vom discuta despre Java Persistence API si cum putem sa il folosim pentru persistarea obiectelor Java in baze de date relationale bazate pe Hibernate EntityManager.

Scopul acestui curs este sa ofere un nivel de intelegere mai profund al limbajului de programare Java in asa fel incat un programator sa poata scrie un cod care este mai clar, mai corect si mai usor de reutilizat. Curs Dezvoltarea Aplicatiilor Web cu Servlets 2.

Luxoft Training :: Catalogue of IT courses. IT trainings over all Software Engineering directions

Cursul este o introducere in dezvoltarea de aplicatii Web folosind platforma Java EE. In cadrul trainingului participantii vor afla despre Java Servlets si protocolul HTTP ca protocol principal de comunicare cu aplicatii Web. Acest training este dezvoltat pentru a oferi participantilor toate informatiile de care au nevoie pentru a intelege Java 8.

Trainingul acopera tot continutul necesar pentru utilizarea eficienta a Scala: Cursul nostru este o introducere in Spring Core framework. In cadrul acestui training participantii vor invata despre principiile SOLID de design prin intermediul exemplelor practice si printr-un exercitiu care se desfasoara de-alungul intregului curs: Curs Introducere in Apache Camel.

Camel este un framework de integrare al carui scop este sa faca proiectele de integrare mai productive si mai usor de dezvoltat. Mai exact ne ajuta sa simplificam integrarea unor sisteme diferite care in mod normal nu comunica unul cu celalalt. Acest training este o introducere in Spring Databases si acopera toate ariile majore ale acestui framework: In cadrul acestui curs participantii vor avea ocazia sa invete cum sa isi dezvolte propriile aplicatii folosind Spring Databases framework.

  LOS MONEDEROS FALSOS GIDE PDF

Obiectivul acestui training este de a prezenta Google Guava, o librarie open source bazata pe Java dezvoltata de Google. Acest training abordeaza subiecte legate de multithreading, concurenta si programare paralela in Java — de la aspecte de baza pana la elemente API complexe folosite pentru a scrie cod asincron.

Curs Java Core Practical. Acest training practic implica participantii intr-un proiect de dezvoltare software bazat pe o serie de cerinte pe care ar putea in teorie sa le primeasca la locul lor de munca. Curs Contexts and Dependency Injection Java. Acest training este o introducere in CDI si acopera toate ariile de interes: Scopul acestui curs este sa prezinte ActiveMQ catre participanti, cel mai popular si puternic server de mesagerie open source.

Curs Java Message Service.

Catalog Cursuri IT

Junit este un unit testing framework pentru limbajul de programare Java. Este foarte util pe zona de test-driven development si face parte dintr-o suita de unit testing frameworks. Acest curs prezinta principiile de utilizare corecta a XML pentru stocarea informatiilor si modalitatile de cautare si extragere a blocurilor de informatii, cu ajutorul Xpath. Acest curs ajuta participantii sa isi perfectioneze abilitatile de utilizare a XSLT. Curs Programare cu JavaScript. Acest training abordeaza principalele caracteristici ale acestui limbaj, ariile traditionale de aplicare precum si diferitele metode de a-l folosi pentru dezvoltarea aplicatiilor web.

Cursul nostru AngularJS ajuta participantii sa isi dezvolte abilitatile de lucru cu aceasta platforma incepand cu elementele de baza — printre altele utilizarea NodeJS si MongoDB. In cadrul trainingului vom discuta despre framework-ul Angular 2 si cum este folosit pentru a dezvolta aplicatii web enterprise.

Java Script reactive programming cu RxJS. Trainingul nostru abordeaza filosofia reactive programming — provocarile si ariile de aplicare. Vom discuta despre operatorii RxJS folositi pentru crearea, transformarea, filtrarea, combinarea si agregarea Observable streams. Separat cursul include subiecte legate de folosirea RxJS cu Angular framework. Dezvoltarea aplicatiilor mobile cu React Native. Cursul nostru abordeaza dezvoltarea aplicatiilor mobile cu framework-ul React Native si ofera exemple de aplicatii iOS si Android construite cu React Native.

Acoperim toate tehnologiile Angular 2 de care aveti nevoie pentru a dezvolta aplicatii web enterprise de anvergura si complexe. Frameworkul de Angular 6 a fost refacut complet pentru a veni in intampinarea noilor cerinte in domeniul dezvoltarii web. Acum acest framework nu mai este scris in JavaScript, ci in limbajul TypeScript — typed si mult mai util in dezvoltarea aplicatiilor mari. Curs programare in C. Acest curs este o introducere in limbajul de programare C, oferindu-le programatorilor oportunitatea de a-si dezvolta, sau actualiza, abilitatile de software development folosind C.

Training-ul descrie si acopera metodologia care trebuie aplicata pentru a rezolva cele mai comune provocari legate de performanta in SQL — mai exact versiunea 11g. Cursul abordeaza bazele de date relationale si obiect-relationale precum si limbajul Oracle SQL.

Back to top